Laajat puntit täynnä sitä itseään

Suomalaiset päättäjät luulevat ja uskovat, että olemme tietotekniikan ja mobiilimaailman ykkösiä. Se on vain luuloa. Ei pitäis luottaa liikoja, voi käydä kuin varmoihin päiviin luottavalle.

Viimeaikaisia uutisia ovat olleet kaikki ongelmat ratkaisevat mobiilijutut. Tässä kylässä alkaa kokeilurahastus nimeltä Moppiili. Normaali auto, joka kiertelee syrjäkulmia kyselemässä, miten menee. Ainoa, joka hyötyy on kyseisen hölynpölyn keksinyt.

Perustuu m. mobiiliyhteyksiin. Huuhaa juttu. Tähän mennessä ei ole saatu edes puhelinta toiminaan kymmenen kilometrin päässä torilta. Lankaverkko toimi, mutta nehän kerätään pois. Kuparista firmat saavat sentään neljä euroa kilo.

Tää Moppiili tuo mukamas terveyspalvelut, lähiruuan ja kaikkea muuta ihmeellistä syrjäseuduille. Melkoinen rekkakaravaani täytyy olla, että kaikki luvatut palvelut saadaan kulkemaan.

Tänään uutisoitiin, että valtion viisaat laittavat taas ilmaa myyntiin. Myyvät jotain 4G-juttua. Saahan siitä valtio rahaa, mutta muuta hyötyä siitä ei ole taajamerkkien ulkopuolelle.

Päättäjillä täytyy olla laajat puntit, kun niin paljon on housuissa. Yritetään ihme projekteilla pelastaa jotain, mikä on järjettömyyksissä ajettu alas. Pitäisi panostaa perustyöhön, eikä ilmassa kulkevaan näkymättömään.

Kommentti artikkeliin “Laajat puntit täynnä sitä itseään”
 1. Riitta Nyqvist sanoo:

  Terve I.I!
  Jälleen asiaa ja järjen käyttöä.
  Kyläpäällikkömme ovat jalostaneet ylimielisyytensä minä-ite-taiteeksi.
  Uskoisimmeko asiaan perehtynyttä professori Jukka Kemppistä
  ”Ylimielisyys on jalostettu itsepetoksen muoto.”
  Miksipä emme uskoisi, näyttöäkin on.
  Kiittäen
  Riitta

Jätä kommentti

css.php