Pyörätiet pilaavat ilmastoa

Kyllä pussahti pahempi laatuinen sisäkumiflatus pyörän renkaasta. Ei auttais mennä pyörätielle, kun sinne on joku levittänyt veitsenterävää sepeliä ja jättänyt sen myös sinne. Olispa täälläkin ollut se tapa, että osa oli jätetty hiekoittamatta niin olis edes se osa puhdas.

Nämä sepelisapelit eivät ole ainoita vaaroja ilmastolle, sillä panimotuotteiden lasikannet näyttävät myös hyvin rikkoutuvan pyöräteille. Oikeastaan se olikin hyvä uutinen, että lasipullojen käyttö on vahentynyt ja tölkkien lisääntynyt. Vain ja ainoastaan siinä mielessä, etteivät tölkit rikkoudu. Muutenhan tölkit ovat saastuttavampia, eikä niiden sisällön kulutuksen väheneminenkään olisi pahempi asia.

Jaa miten pyörän renkaan puhkeaminen pilaa ilmastoa. Menkää ja laskekaa ilmat renkaasti niin tiedätte – pilaantunutta se on. Kyllä pyöräilyä yrittää tienpitäjä vähentää oikein urakalla. Pääteille täryraidat ja pyöräteille sepelit. Niille vieläpä maksetaan siitä. Tienpitäjä se taitaakin olla se ilmastonpilaaja, kun pakottaa pyöräilijät auton rattiin.

 

Jätä kommentti

css.php