Kohtuus se on kerjätessäkin mutta…

Poliisin vaatimukset ovat vanhan kollegani mukaan: kissan silmät, ketun aivot ja kerjäävä luonne. Tuon viimisen ainakin täytän.

Siksipä tänään nauttiessani Alajärven loistavista hiihtoreiteistä päätin kerjätä lisää. Suvipielisen lenkille ei taida riittää kunnolla lunta, joten miksei ajeta reittiä jäätä pitkin, rantoja myötäillen Alajärven ympäri? Saisi nauttia hihdellessä maisemista ja matkasta oikein kropan ja sielun täydeltä. Joskus keväisin olen sen kiertänyt hankikantoisella ja aivan upeatahan se on. Kissan silmillä sen voi kiertää iltahämärässäkin ja voi siellä nähdä sen ketunkin jäljet.

Ei kai se taas vaan ole rahasta kiinni. Eihän. Ladut ovat pysyneet kunnossa niin vähällä ajamisella, että kait siellä ns. budjetissa vielä jotakin on?

P.S. Ottakaa pipo päästä ja nostakaa sitä, kun näette laduntekijät. Homma pelaa. Silti haluaa lisää.

 

 

 

Jätä kommentti

css.php