Älä virusta ystävääsi

Tänään on perjantai ja kolmastoista päivä. Mitäs siitä? Väittävät, että tämä on epäonnen päivä. No ne ovat vain uskomuksia ja huominen sen tietää.

Huomenna on ystävänpäivä ja se voi olla tietokoneellesi epäonnenpäivä. Virus-Villet, Vasili Vasilejevitsit ja John Doet virittelevät väsymättä viruksia Ystävänpäivän onnittelu E-kortteihin. Klikkailkaa rauhassa niitä sydämiä auki, jos haluatte tietokoneenne flunssaiseksi. Tietoturvayhtiö McAfeen mukaan parissa prosentissa E-korteissa on virus. Eikä siihen ole rokotusta, joten…

Hienoa on muistaa ystävää, mutta älä ammu viruksella. Henkilökohtainen lähestyminen tai eilen kirjoitettu kirje olisi ollut mitä mainioin muistaminen. Kuinka moni on kirjoittanut oikean kirjeen ystävälleen. Ei se vaikeata ole. Valmiit sanat löytyvät suomen kielestä ja paperiteollisuus yskii menekkipulassa, joten kirjoittakaa oikealle paperille. Luovuus on jokaisessa.

Minä en avaa nyt yhtään E-korttia, enkä ole koskaan avannut.

Jätä kommentti

css.php